Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens navn: DONS DESIGN ApS

Selskabsform: ApS

CVR-nummer: 32 34 64 80

Etableringsår: 2008

Adresse: Røde Bank 89, Erritsø, 7000 Fredericia

Officiel e-mail adresse: kontakt@donsdesign.dk.

Officiel web-adresse:
www.donsdesign-skilte.dk.

Persondatapolitik

Cookies - En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra

www.donsdesign.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
  • at registere dit login i forbindelse med Din Konto

De dannede cookies slettes automatisk ved inaktivitet eller når du lukker din browser. Ligeledes vil alt information omhandlende dit login blive slettet, når du vælger at logge ud. Cookies indeholdende informationer vedrørende din ordre slettes automatisk ved ordreafgivelsen.

Ligeledes har du mulighed for at slette alle cookies på et hver given tidspunkt. Dette kan for eksempel gøres i Internet Explorer via følgende. Vælg "Funktioner" i menuen i toppen af browseren. Derefter Internetinstillinger og klik på knappen Slet cookies. Dette vil resultere i at eventuelle produkter i din indkøbskurv ikke længere er tilgængelige.

Alle data og informationer du indtaster eller overfører til websitet er beskyttet efter stramme retningerlinjer for datasikkerhed og vil under ingen omstændigheder videregives til trejdemand.

Statistik

Statistik bruges på www.donsdesign.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

www.donsdesign.dk anvendes statistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter, således DONS DESIGN kan gøre oplevelsen for dig, som bruger, så optimalt som muligt. DONS DESIGN analyserer de indsamlende data og forsøger at skabe yderligere brugervenlighed. Statistik DONS DESIGN opsamler vedrørende dit besøg på vores hjemmeside, kan på ingen måde spores tilbage til, hvilken bruger det var.

Aftaleindgåelse

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn - Adresse - E-mailadresse og telefon nummer

Du har mulighed for på at senere tidspunkt at udskrive din faktura fra din konto, under ordrehistorik.

Personoplysningerne registreres hos DONS DESIGN og opbevares i 5 år efter din sidste aktivitet på websitet, hvorefter oplysningerne slettes. Oplysningerne kan ligeledes slettes ved henvendelse vedrørende dette. Personoplysninger gemmes i vores databasen. Databasen er ikke krypteret og personoplysninger du indtaster på hjemmesiden bliver ikke krypteret under afsendelsen - dog bliver alle informationer vedrørende kreditkort eller betalingskort krypteret både i databasen og under overførslen mellem din computer og vores hjemmeside. Data der ikke er krypteret er din leveringsadresse, evt. faktureringsadresse samt de informationer du indtaster på dine produkter.

DONS DESIGN foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer DONS DESIGN, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Dine oplysninger er sikret, således at det kun er dedikeret personale i administration samt bogholderiet som har adgang til dine personlige informationer.

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos DONS DESIGN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til DONS DESIGN via e-mail kontakt@donsdesign.dk.

Bestilling og priser

En bestilling hos DONS DESIGN foretages således: Du designer de produkter du ønsker, og tilføjer dem til din indkøbskurv. Når produkterne er lagt i indkøbskurven har du altid mulighed for at slette dem, se preview eller redigere, via link der står ud for hver enkel ordrelinje. Når de ønskede produkter er lagt i indkøbskurven, bliver du sendt videre til en side, hvor du skal logge ind, hvis du allerede har en konto - eller i modsat fald oprette en konto. I oprettelse af konto indtaster du ønsket leveringsadresse, faktureringsadresse samt e-mail og ønsket password. Du ser herefter et resumé af din ordre. Herefter betaler du via én af de mulige betalingsmuligheder du kan se under "Betalingsmuligheder". Du har under hele bestillingsfasen mulighed for at ændre, slette eller tilføje informationer. Når ordren er betalt, er der dog ikke mulighed for ændringer, da disse sendes i produktion umiddeltbart efter.

Alle priser på websitet angives inklusive moms og angives inklusive alle afgifter, told mm.

Aftalerne på DONS DESIGN's hjemmeside indgåes på sproget dansk.

Betaling

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken DONS DESIGN eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra DONS DESIGN. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

  • Dankort
  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Mastercard
  • Visa Electron
  • Danske Netbetaling
  • Nordea Solo E-Betaling

Levering

DONS DESIGN sender alle bestilte varer med Post Danmark

Vi forbeholder ret til dellevering. Beløbet vil dog først blive hævet på dit betalings-/kreditkort når alle produkter er afsendt.

Leveringstider

Leveringstid: 2-3 hverdage

Vi leverer ikke mellem jul & nytår.

Fortrydelsesret

NÅR VAREN RETURNERES OG FORTRYDELSESRETTEN UDNYTTES KAN DETTE KUN SKE, SÅFREMT VAREN RETURNERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE SOM DA DU MODTOG DEN. FORTRYDELSESRETTEN BORTFALDER DERFOR, HVIS DU BRUGER VAREN PÅ EN MÅDE, HVOR DET ER HELT ÅBENBART AT BRUGEN FORMINDSKER VARENS SALGSVÆRDI VÆSENTLIGT.

NÅR DU UDNYTTER FORTRYDELSESRETTEN SKAL DU SELV BETALE FOR FRAGTEN, NÅR DU RETURNERER VAREN.

HVIS DU HAR KØBT EN VARER VIA INTERNETBUTIKKEN HOS OS, HAR DU OFTEST RET TIL AT FORTRYDE KØBET. DU SKAL BARE RETURNERE VAREN TIL OS SENEST 14 DAGE EFTER DU HAR MODTAGET DEN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN NÅR DEN LEVERES ELLER OVERDRAGER VAREN TIL POSTVÆSENET - DETTE GÆLDER DOG IKKE PRODUKTER HVOR DER IKKE YDES FORTRYDELSESRET, SOM NÆVNT SENERE I DETTE AFSNIT.

DU KAN OGSÅ GIVE FYSISK FREMMØDE PÅ VORES ADRESSE OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET.

DONS DESIGN

Røde Bank 89, Erritsø

7000 Fredericia

E-mail: kontakt@donsdesign.dk

NÅR DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIT KORT. NÅR DONS DESIGN HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL DONS DESIGN KONTAKTE DIG, FOR AT FÅ OPLYST, HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.

DER YDES INGEN FORTRYDELSESRET PÅ FØLGENDE PRODUKTER:

TJENESTEYDELSER OG VARER, DER SKAL FREMSTILLES ELLER TILPASSES EFTER FORBRUGERENS INDIVIDUELLE BEHOV SÅFREMT UDFØRELSEN, FREMSTILLINGEN ELLER TILPASNINGEN ER PÅBEGYNDT. DET GÆLDER DOG KUN, NÅR DU FORINDEN HAR GIVET SAMTYKKE TIL, AT DONS DESIGN KUNNE BEGYNDE UDFØRELSEN MV. INDEN FORTRYDELSESRETTENS UDLØB. ALLE PRODUKTER SOM DU INDIVIDUELT TILPASSER, ENTEN I FORM AF TEKST, LOGO, BILLEDE ELLER ANDEN FORM VIL DER DERFOR IKKE YDES RETURRET FOR.

Reklamation

DONS DESIGN yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles DONS DESIGN indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder DONS DESIGN returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Reklamation og varereturnering ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: DONS DESIGN, Røde Banke 89, Erritsø, 7000 Fredericia, e-mail: kontakt@donsdesign.dk. Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Alle priser er i danske kroner (DKK) inkl. moms (25 %)

Dons Design ApS | Røde Banke 89, 7000 Fredericia | Tel +45 51 33 29 02 | Fax +45 75 94 14 13 | CVR-nr.: 32 34 64 80

Currency conversion by Exchange Rate API